fbpx
Menu
Крагујевац:Радоја Домановића 12
:eko.fun.kamperi@gmail.com

Наградна игра – “Мој зелени Крагујевац”


Еколошко удружење фанова кампова из Крагујевца у овом тренутку има неколико пројекта на којима ради са децом из основних и средњих школа у општини града Крагујевца, као и студентима нашег универзитета. Тренутно се одвија и посебна еколошка активност/радионица, где су поред Србије (Крагујевца) укључене још и Немачка, Малави и Гренланд. Први пут смо у нашем граду угостли предаваче из горе наведених земаља.

Наградна игра - "Мој зелени Крагујевац"

Главни циљ овог пројекта јесте подизање свести о климатским променама које се дешавају не само у нашој земљи већ свуда у свету. Гости предавачи су из делова света (Гренланд и Малави) који су посебно погођени климатским променама на глобалном нивоу.

Предавања на ову тему морају бити чешћа са снажним порукама, како би се свест становништва додатно подигла, а посебно код младих. С тим у вези, удружења „JANUN e.V.“ (Немачка), „ЦЕООР“ и „Еколошко удружење фанова кампова“ из Крагујевца, организују пројекте, презентације и радионице како би се становништво додатно информисало на ову тему. Сви они који су присуствовали презентацијама имају прилику да учествују у „еко наградној игри“ коју ћемо организовати само на територији града Крагујевца и Горњег Милановца.

Наградна игра - "Мој зелени Крагујевац"

Наградна игра

  • наградна игра траје до 10.04.2018 год.
  • одабир 20 најбољих радова до 13.04.2018 год.
  • проглашење најуспешнијих и уручење награда 17.04.2018 год.

Наградна игра - "Мој зелени Крагујевац"

Награде:

  1. место – 11.000 динара + књига и мајица 
  2. место – 7.000 динара + књига и мајица
  3. место – 4.000 динара + књига и мајица

 

Tags: , , , , , ,