fbpx

Наставак пројекта – (Рециклажа батерија) ОШ “Радоје Домановић”

Волонтери нашег удружења су се јуче и данас дружили са другарима из ОШ “Радоје Домановић” и на креативним радионицама утврдили знање о рециклажи и стицали нова сазнања на ову тему. Пројекат (Рециклирај истрошене батерије сачувај природу) који био финансиран од стране града Крагујевца у протеклој 2016. години је добио свој наставак и у овој. Млади другари су показали одлично знање у области раздвајање отпада и схватање данашњег несавесног односа јединог свесног бића (хомосапијенса) према планети Земљи (иначе једина нама позната планета која има чоколаду).

Наставак овог пројекта се планира и у овој години без финансијске подршке града Крагујевца или других донатора, жеља и знање волонтера удружења су једини неопходни ресурси да би пројекат живео.
Нама остаје само да поделимо део атмосфере са радионица у виду фото и видео материјала а вама драги читаоци да дајете допринос очувању природног баланса, давању доброг примера деци и како је један ученик трећег разреда рекао: “Да сви ми прво очистимо наша дворишта и већ ће нам бити лакше.

Jednim klikom pratite naš rad. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *